• top photo kun

KUNSTSTOF

Kunstof is kunstwerk! Dit materiaal wordt bij heel veel soorten woningen toegepast omdat het onderhoudsvrij is en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Zo zijn woningen uit de jaren ’70 en ’80 zeer geschikt om de houten kozijnen te vervangen door kunstof materiaal. Veel mensen denken: kunstof heeft geen uitstraling. Maar dat is een misverstand. Want naast een neutrale look, is er ook de houtverbindingslook en een variant met houtnerfstructuur. Niet van echt hout te onderscheiden! Wij kunnen ook het profiel draai/kiepraam (oudhollands schuifraam) vervaardigen in de stijl van uw woning. Te verkrijgen in vele soorten en kleuren, vergt weinig onderhoud en is sterk isolerend en inbraakwerend. Ook hier gelden zeer voordelige garantieregelingen.

 • Mooie smalle kunststof raamkozijnen en deuren
 • Een groot pand met kunststof deuren
 • Mooie kunststof raamkozijnen met verdiept profiel.
 • Kunststof schuifpui met ventilatie aan de

WELK SOORT MATERIAAL WILT U?

 • R Steensma R Steensma

  “Jullie monteurs hebben een half uurtje geleden het pand verlaten met achterlating van een stuk werk, waar zij en jullie trots op mogen zijn: - de ramen zijn mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en passen geheel bij deze huizen (dertiger jaren, vorige eeuw). Het is een reuzeverschil met de aluminium schuifpuien, die er in de jaren 90 waren ingezet, nog afgezien van de aanzienlijke betere isolatie. - de afwerking is keurig gedaan. Bovendien werken de monteurs heel netjes en secuur: iedere dag stofzuigen voordat ze weggingen en alles netjes opgeruimd. Al met al zijn we blij, dat we met jullie in zee zijn gegaan. We zeggen het voort!"


  ERVARINGEN
 • Genevieve Wehry Genevieve Wehry

  Ik ben erg blij en tevreden met het eindresultaat. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden! Bovendien heb ik sinds de nieuwe kozijnen en een nieuwe CV voor het eerst in jaren een echt warm huis.

  Genevieve Wehry, Smidswater Den Haag


  ERVARINGEN
 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN
 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Jennemiek Leijssen Jennemiek Leijssen

  Decovitra is een bedrijf dat ik van harte aanbeveel. Niet alleen dachten ze uitstekend mee bij het ontwerp van mijn kozijnen, maar ook uitvoering was geweldig. De mannen werkten netjes, efficiënt en niets was ze te veel. Echte vaklui. De kozijnen zijn prachtig geworden: strak maar met de klassieke details die passen bij mijn jaren dertig huis.

  Jennemiek Leijssen, Amsterdam


  ERVARINGEN