• top photo almunium

ALUMINIUM

Ga voor maximum met aluminium! Al vele mensen gingen u voor. Aluminium is een materiaal dat heel vaak wordt ingezet bij prachtig ontworpen gebouwen. Velen laten staal vervangen door aluminium steellook. Of zij laten aan de achterzijde van hun woning een mooie aluminium schuif -of harmonicapui plaatsen; dat zorgt voor een strakke uitstraling met veel lichtinval. Bij ons is het verkrijgbaar in honderden kleuren!
En waarom is aluminium dan zo gewild? Op de eerste plaats is het natuurlijk, krachtig en onderhoudsvrij materiaal. Aluminium krimpt niet, vervormt niet, scheurt niet, rot niet en roest niet. Bovendien is het 100 procent recyclebaar en heeft een hoge isolatiewaarde. En het gaat tientallen jaren mee. Vandaar ook dat de garantiebepalingen uitermate soepel zijn!

 • Aluminium raamkozijnen op maat gemaakt, waardoor
 • Tweekleurig aluminium steellook kozijnen met sprossen.
 • Mooie aluminium steellookkozijnen waar de handgrepen
 • Aluminium schuifpui met een groot glasoppervlak

WELK SOORT MATERIAAL WILT U?

 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN
 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN
 • Genevieve Wehry Genevieve Wehry

  Ik ben erg blij en tevreden met het eindresultaat. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden! Bovendien heb ik sinds de nieuwe kozijnen en een nieuwe CV voor het eerst in jaren een echt warm huis.

  Genevieve Wehry, Smidswater Den Haag


  ERVARINGEN
 • Jennemiek Leijssen Jennemiek Leijssen

  Decovitra is een bedrijf dat ik van harte aanbeveel. Niet alleen dachten ze uitstekend mee bij het ontwerp van mijn kozijnen, maar ook uitvoering was geweldig. De mannen werkten netjes, efficiënt en niets was ze te veel. Echte vaklui. De kozijnen zijn prachtig geworden: strak maar met de klassieke details die passen bij mijn jaren dertig huis.

  Jennemiek Leijssen, Amsterdam


  ERVARINGEN