• FOTOBOVENAAN Decovitra Foto 4 Demensen IMG 8869
1 offerte bespreken

STAP 1 - Offerte bespreken

2 Inmeten

STAP 2 - Inmeten

3 vervoer

STAP 3 - Vervoer

4 plaatsen

STAP 4 - Plaatsen

STAP 1 - Offerte bespreken

Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat u mogelijk wilt vernieuwen. Vervolgens wordt er een offerte op maat gemaakt.

STAP 2 - Inmeten

Nadat u akkoord heeft gegeven, start een proces van inmeten, werk- en ordervoorbereiding, voor- en nacalculatie. Zo komt kort na het verlenen van de opdracht o.a. John Willemsen bij u langs om alles exact op te meten en nog een keer te bespreken. Op basis hiervan wordt er een definitieve offerte naar u verzonden, waarin de definitieve tekeningen en afspraken staan vermeld. Na uw akkoord starten wij met het bestellen van de materialen en geven wij u een voorlopige planning van wanneer de montage zal plaatsvinden. Een korte doorlooptijd is voor Decovitra zeer van belang en steven we ook naar! Het heeft een doorlooptijd van ongeveer 6-8 weken na uw akkoord. Zodra wij weten wanneer het klaar is, wordt er met u een afspraak gemaakt voor de montage.

STAP 3 en 4 - Vevoer en plaatsen

Onze monteurs nemen het dan over; zij zijn uw contactpersoon tijdens de werkzaamheden. Ze beseffen terdege dat hun werk niet alleen de laatste maar ook voor u de belangrijkste schakel is. Zo nemen ze afdekmaterialen mee om de vloer te beschermen, voor het einde van de werkdag zorgen ze dat het weer wind- en waterdicht en veilig is. Ook zullen ze hun best doen om alles netjes achter te laten.

Bij de eindoplevering komt John Willemsen langs om alles met u door te lopen! Alleen als beide partijen akkoord zijn met de oplevering, wordt er garantie afgegeven.