• FOTOBOVENAAN Decovitra Foto 4 Demensen IMG 8869

Het zijn de mensen die het doen. Directeur Christiaan Hekman heeft in 2011 Decovitra opgericht. De motivatie was zijn onvrede over het huidige aanbod van kozijnbedrijven en het toenemende belang van duurzaam bouwen. Christiaan heeft een vastgoedachtergrond en begrijpt als geen het belang van een goed product voor een goede prijs in combinatie met de juiste montage. Geen handjeklap, maar snel de beste offerte en een korte levertijd.

Twee jaar later kwam John Willemsen bij Decovitra. John heeft veel ervaring met het plaatsen van kozijnen en het operationele proces. Waar Christiaan zich bezig houdt met de commerciƫle gang van zaken is John het aanspreekpunt voor de operationele kant. Voor het plaatsen van de kozijnen hebben we de beschikking over drie zelfstandig werkende teams. John zorgt voor de aansturing en gaat vaak mee om het project op te starten en te begeleiden.

Tessa Wiersema, die sinds 2017 werkt bij Decovitra als Officemanager, is de spin in het web van de organisatie.

Vanuit passie en gedrevenheid leveren wij de grootst mogelijke inspanning om de laatste ontwikkelingen op kozijngebied voor te blijven. Innovatie waar het nieuwe producten betreft en efficiency verbeteringen in onze logistieke processen. Kozijnen leveren en monteren is een specialisme. Samen met onze fabriek en een netwerk van vaste leveranciers is de kwaliteit gewaarborgd.