• FOTOBOVENAAN Decovitra Foto 4 Demensen IMG 8869

Het zijn de mensen die het doen. Directeur Christiaan Hekman heeft in 2011 Decovitra opgericht. De motivatie was zijn onvrede over het huidige aanbod van kozijnbedrijven en het toenemende belang van duurzaam bouwen. Christiaan heeft een vastgoedachtergrond en begrijpt als geen het belang van een goed product voor een goede prijs in combinatie met de juiste montage. Geen handjeklap, maar snel de beste offerte en een korte levertijd.

Twee jaar later kwam John Willemsen bij Decovitra. John heeft veel ervaring met het plaatsen van kozijnen en het operationele proces. Waar Christiaan zich bezig houdt met de commerciële gang van zaken is John het aanspreekpunt voor de operationele kant. Voor het plaatsen van de kozijnen hebben we de beschikking over drie zelfstandig werkende teams. John zorgt voor de aansturing en gaat vaak mee om het project op te starten en te begeleiden.

Tessa Wiersema, die sinds 2017 werkt bij Decovitra als Officemanager, is de spin in het web van de organisatie.

Vanuit passie en gedrevenheid leveren wij de grootst mogelijke inspanning om de laatste ontwikkelingen op kozijngebied voor te blijven. Innovatie waar het nieuwe producten betreft en efficiency verbeteringen in onze logistieke processen. Kozijnen leveren en monteren is een specialisme. Samen met onze fabriek en een netwerk van vaste leveranciers is de kwaliteit gewaarborgd.

 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN
 • Jennemiek Leijssen Jennemiek Leijssen

  Decovitra is een bedrijf dat ik van harte aanbeveel. Niet alleen dachten ze uitstekend mee bij het ontwerp van mijn kozijnen, maar ook uitvoering was geweldig. De mannen werkten netjes, efficiënt en niets was ze te veel. Echte vaklui. De kozijnen zijn prachtig geworden: strak maar met de klassieke details die passen bij mijn jaren dertig huis.

  Jennemiek Leijssen, Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • R Steensma R Steensma

  “Jullie monteurs hebben een half uurtje geleden het pand verlaten met achterlating van een stuk werk, waar zij en jullie trots op mogen zijn: - de ramen zijn mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen en passen geheel bij deze huizen (dertiger jaren, vorige eeuw). Het is een reuzeverschil met de aluminium schuifpuien, die er in de jaren 90 waren ingezet, nog afgezien van de aanzienlijke betere isolatie. - de afwerking is keurig gedaan. Bovendien werken de monteurs heel netjes en secuur: iedere dag stofzuigen voordat ze weggingen en alles netjes opgeruimd. Al met al zijn we blij, dat we met jullie in zee zijn gegaan. We zeggen het voort!"


  ERVARINGEN
 • Joris Weimar Joris Weimar

  Het ziet er fantastisch uit! Een compliment voor de mannen: ze leveren snel en vakkundig werk!

  Joris Weimar


  ERVARINGEN