• FOTOBOVENAAN Decovitra Foto 4 Demensen IMG 8869

Het zijn de mensen die het doen. Directeur Christiaan Hekman heeft in 2011 Decovitra opgericht. De motivatie was zijn onvrede over het huidige aanbod van kozijnbedrijven en het toenemende belang van duurzaam bouwen. Christiaan heeft een vastgoedachtergrond en begrijpt als geen het belang van een goed product voor een goede prijs in combinatie met de juiste montage. Geen handjeklap, maar snel de beste offerte en een korte levertijd.

Twee jaar later kwam John Willemsen bij Decovitra. John heeft veel ervaring met het plaatsen van kozijnen en het operationele proces. Waar Christiaan zich bezig houdt met de commerciƫle gang van zaken is John het aanspreekpunt voor de operationele kant. Voor het plaatsen van de kozijnen hebben we de beschikking over drie zelfstandig werkende teams. John zorgt voor de aansturing en gaat vaak mee om het project op te starten en te begeleiden.

Tessa Wiersema, die sinds 2017 werkt bij Decovitra als Officemanager, is de spin in het web van de organisatie.

Vanuit passie en gedrevenheid leveren wij de grootst mogelijke inspanning om de laatste ontwikkelingen op kozijngebied voor te blijven. Innovatie waar het nieuwe producten betreft en efficiency verbeteringen in onze logistieke processen. Kozijnen leveren en monteren is een specialisme. Samen met onze fabriek en een netwerk van vaste leveranciers is de kwaliteit gewaarborgd.

 • Jennemiek Leijssen Jennemiek Leijssen

  Decovitra is een bedrijf dat ik van harte aanbeveel. Niet alleen dachten ze uitstekend mee bij het ontwerp van mijn kozijnen, maar ook uitvoering was geweldig. De mannen werkten netjes, efficiƫnt en niets was ze te veel. Echte vaklui. De kozijnen zijn prachtig geworden: strak maar met de klassieke details die passen bij mijn jaren dertig huis.

  Jennemiek Leijssen, Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Alexander de Maar Alexander de Maar

  Wat ziet het er fantastisch uit! Ik kan Decovitra met een gerust hart aanbevelen aan onze referenties. De kwaliteit die zij leveren heeft ook weer een goede uitstraling op ons bedrijf.

  Alexander de Maar, Beeuwkes makelaardij Den Haag


  ERVARINGEN
 • Genevieve Wehry Genevieve Wehry

  Ik ben erg blij en tevreden met het eindresultaat. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden! Bovendien heb ik sinds de nieuwe kozijnen en een nieuwe CV voor het eerst in jaren een echt warm huis.

  Genevieve Wehry, Smidswater Den Haag


  ERVARINGEN
 • Willemijn Marsman Willemijn Marsman

  Het leek maar niet te lukken om binnen onze VVE onze appartementen van nieuwe kozijnen te voorzien. Gelukkig is het met Decovitra gelukt om het project afgerond te krijgen tegen een prijs die 30% lager lag dan 2 andere partijen hadden geoffreerd.

  Willemijn Marsman, Lucellestraat Amsterdam


  ERVARINGEN
 • Tjebbe van Dijk Tjebbe van Dijk

  Met de kozijnen en het isolerende glas zijn wij heel blij mee. Niet alleen ziet het er mooi strak uit, ook het wooncomfort is enorm verbeterd.

  Tjebbe van Dijk, Ieplaan Den Haag


  ERVARINGEN