Decovitra B.V.

Decovitra B.V.

Vastgoedmarketing

Door de huidige economische omstandigheden staat de vastgoedmarkt onder druk. Jaren lang zijn vele projecten op de pof ontwikkeld en nu is er sprake van een overschot aan bedrijfsruimte. Het percentage leegstand is uitzonderlijk hoog en het vraag en aanbod is niet langer in evenwicht. Bedrijven zijn minder geneigd te verhuizen en huur contracten worden voor kortere termijnen verlengd. Daarnaast zorgt de opkomende vergrijzing, de dalende omzet voor vele bedrijven en de invoer van het nieuwe werken voor minder vraag naar personeel. Minder personeel betekent vaak minder vierkante meters.

Hierin ligt een uitdaging, een innovatieve aanpak om leegstaand te minimaliseren is essentieel. Bestaand vastgoed kan met slimme aanpassingen en de juiste marketing geherpositioneerd worden.

In samenwerking met Profile Project neemt Decovitra deel in Vastgoedmarketing. Door een analyse te maken van het object in kwestie, het kiezen van de juiste doelgroep voor gebruik, het aanpassen van het object waar nodig en het inzetten van de juiste marketing-tools kan er voor gezorgd worden dat een object weer opvalt en daardoor nieuwe huurders trekt. De rol van Decovitra is adviserend en uitvoerend daar waar het aanpassingen betreft op het gebied van herstructurering en verduurzaming.

Laatste nieuws van Decovitra